UITNODIGING, UITNODIGING en nog een UITNODIGING

Peter Van de VeldeNieuwsberichten

DELEN, DELEN, DELEN maar.

Drie uitnodigingen voor u, uw familie, vrienden, buren of iemand anders die onze school graag wil bezoeken.

Op dinsdag 12 februari nodigen wij alle ouders/verzorgers uit die een school zoeken voor hun kind of voor ouders/verzorgers waarbij hun oudste kind dit schooljaar is begonnen in de kleutergroep. Tijdens deze informatieavond zal de teamleider u meer vertellen over de school en de kleuterleerkracht praat u bij over het reilen en zeilen in de groep. Zie foto voor de uitnodiging. 

Op dinsdag 19 februari nodigen wij alle opa’s, oma’s en andere 60+’ers uit voor onze 60+ loop-in. Kom langs, bezoek de groepen, loop mee met onze leerlingen in de pauze en geniet met elkaar van een kopje koffie/thee met wat lekkers. We beginnen om 9.00 uur met de inloop en om 9.15 uur met een gezamenlijke opening. Vanaf 9.30 uur kunt u, volgens het rooster, de groepen bezoeken. Voelt u zich vrij om te komen en te gaan wanneer u wilt. Zie foto voor de uitnodiging. 

Op woensdag 6 maart organiseren wij een open dag op de Driemaster. Zoekt u een school voor uw kind en wilt u onze school in bedrijf zien of meer informatie ontvangen en een PR tasje mee naar huis nemen? Kom dan langs op woensdag 6 maart. De tijden van de open dag zijn: 9.00 – 13.00 uur en 19.00 – 21.00 uur. Kunt u niet deze dag, neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak: https://dedriemaster-levwn.nl/contact/aanmelding-kind/
Zie foto voor de uitnodiging.