Maart en april 2017

Peter Van de VeldeNieuwsberichten

De voorjaarsvakantie is voorbij. De komende weken gaan we werken aan het thema: Ontdek je mee?
In de voorhal heeft een moeder van de school daar al een mooi bordje voor gemaakt en het kistje weer leuk gevuld.

De komende weken gaat er veel gebeuren. Zo maken wij een start met het nieuwe thema, staan er spreekavonden op de agenda, zullen er op 15 maart a.s. stemlokalen op school zijn i.v.m. de Tweede Kamerverkiezing, heeft De Driemaster op 22 maart a.s*. een open dag, heeft de oceaangroep (groep 7/8) deze maand de maandsluiting, hebben we op 6 april onze jaarlijkse tentoonstellingsavond* van het thema ‘Ontdek je mee?’, is het Pasen in april, maken de kinderen van groep 7/8 zich klaar voor de entreetoets (groep 7) en de cito toets (groep 8) en hebben we op 21 april de Koningsspelen.

* Open dag: de voorbereidingen zijn in volle gang. Kent u iemand die een school zoekt voor zijn/haar dochter? Nodig hem/haar dan gerust uit voor de open dag op woensdag 22 maart a.s. van 9 – 13 uur en van 19 – 21 uur.

**De tentoonstellingsavond: Eenmaal per jaar werken we met de hele school een aantal weken aan een project. Op de tentoonstellingsavond kunt u de inspanningen van de kinderen komen bewonderen. Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom van 19.00 – 20.30 uur.

*Hieronder ziet u een paar foto’s van de tentoonstellingsavond van vorig jaar. Toen was het Thema : Doe maar lekker gezond.