Kijkje in schoolweek 4

Peter Van de VeldeNieuwsberichten

Week 4 zit erop. De foto’s waaien zo de website op na deze week. Wat stond er veel wind. En wat kun je eigenlijk leuk spelen in de wind. De kleuters gingen vliegeren met zelfgemaakte ‘vliegers’.

 

Dinsdag genoten we ook van het weer. Vooral omdat we onverwachts toch veel zon hadden. De schoolfotograaf was op school en door het mooie weer konden de groepsfoto’s en de schoolfoto gelukkig buiten gemaakt worden. Voor de schoolfoto kon de fotograaf letterlijk ‘het dak op’.

De kanjers uit de hogere groepen vinden het heerlijk om de kanjers uit de lagere groepen te helpen of voor te lezen. Wat blijven we daarvan genieten en wat zijn we trots op alle kinderen. We vinden het gaaf om op deze manier ook verantwoordelijkheid mee te geven aan de kanjers uit bijvoorbeeld de bovenbouw.

Zo blijven we met elkaar lekker bezig van allerlei dingen die op school gebeuren. Zoals bijvoorbeeld het uit de klit halen van de vliegers of het genieten van het bezoekje van Juf Femmy met haar pasgeboren baby. Tenslotte bereiden we ons ook voor op de herfst. De Driemaster is er, met deze prachtige herfsttafel, in ieder geval al helemaal klaar voor.

                      

Hopelijk geniet u, samen met ons, mee van deze Kanjers op De Driemaster.

Voor informatie: bekijk onze website www.de3master.nl
Voor nieuwsberichten & reacties: bekijk onze facebookpagina
Voor dagelijkse updates: volg ons op instagram

Wilt u de driemaster ook eens bezoeken ? U bent altijd van harte welkom ! U kunt contact opnemen via het telefoonnummer: 0180 411 500.

De Driemaster, ontdek wie JIJ bent !