Kijkje in schoolweek 3

Peter Van de VeldeNieuwsberichten

Misschien doen de regenbuien ons de zomervakantie weer snel vergeten, misschien ook niet. In ieder geval is schoolweek 3 een feit en laten we u graag meegenieten van foto’s die deze week gemaakt zijn.

In de nieuwe kleutergroep, waar na de herfstvakantie officieel de tweede kleutergroep gaat starten, leest juf Jet een boek voor aan de kinderen. De kinderen keken vol verwondering mee.

Ook hebben wij ons nieuwe thema opgestart: ‘ik maak een boek’. De voorbereidingen zijn in volle gang en dat kunnen we merken aan alle vragen die over het thema bedacht zijn.

Het zomerweer maakt plaats voor echt herfstweer. Daarom houden veel kinderen lekker binnen pauze. Toch zijn er een aantal kinderen die tussen de regendruppels door lekker buiten spelen.

Een ouder van de school maakte in groep 3/4 deze prachtige ‘raamtekening’
Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad

Daarnaast is het heel erg leuk om te zien hoe erg de kinderen aan het genieten en aan het leren zijn in hun nieuwe groep. Dit doen ze met veel concentratie.

Achter de schermen is er ook van alles te beleven. Zo zijn we bezig met de voorbereidingen omtrent de schoolfotograaf die dinsdag 12 september naar De Driemaster komt en zijn we bezig met de voorbereidingen voor de 60+ loop-in die op woensdag 25 oktober plaats zal vinden. Kent u opa’s/ oma’s of (andere) 60+’ers ? Nodig hen dan gerust uit! Van harte welkom!

Uitnodiging 60+ inloop woesndag 25 oktober 2017

Hopelijk geniet u, samen met ons, mee van deze Kanjers op De Driemaster.

Voor informatie: bekijk onze website www.de3master.nl
Voor nieuwsberichten & reacties: bekijk onze facebookpagina
Voor dagelijkse updates: volg ons op instagram

Wilt u de driemaster ook eens bezoeken ? U bent altijd van harte welkom ! U kunt contact opnemen via het telefoonnummer: 0180 411 500.

De Driemaster, ontdek wie JIJ bent !