Dit moet stoppen

Peter Van de VeldeNieuwsberichten

Groep 3/4: Gister kwam juf Mireille in de klas om wat te vertellen over de ‘Dit moet stoppen’ doos en haar rol als vertrouwenspersoon. Zij is samen met meester Anton de vertrouwenspersoon van de school. Als er echt iets is wat je lastig vindt om te zeggen, kan je een briefje in de doos doen. 1x per week wordt er ingekeken en dan kunnen zij misschien wel helpen.

Verder is er weet hard gewerkt. Met rekenen zijn we klassikaal bezig geweest met het klok kijken. Groep 4 is weer verder gegaan met digitale tijd. Is toch nog best lastig. Groep 3 kan al heel goed de uren benoemen. Na de pauze ging groep 3 oefenen met het werken aan hun taakkaart. Veel kinderen hadden een hoop af, knap hoor!

Groep 4 heeft het met taal gehad over een postpakketje. Hoe weet de postbode wat het pakketje naar toe moet? Als je een pakketje ontvangt, ben je heel nieuwsgierig. Het sluit goed aan bij het verdwenen pakketje van juf Charine. We hebben de dag weer afgesloten met tutorlezen. Het is elke week weer een feestje.