De Driemaster in 1 minuut (onderaan kunt u het contactformulier invullen)

Ieder kind heeft unieke talenten ontvangen van God. Op basisschool De Driemaster in Ridderkerk-Slikkerveer komen deze tot groei en bloei. Hoe? Door persoonlijke aandacht voor iedere leerling; in ons onderwijs staat het kind centraal. De Driemaster heeft eigentijdse leermethodes met digitale hulpmiddelen en een warm en kleinschalig schoolklimaat. Waar de Bijbel de basis is, iedere schooldag.

De Driemaster – binnenkort gehuisvest in een gloednieuw schoolgebouw – is een basisschool waar ouders die christen zijn hun kinderen graag aan toevertrouwen. We zijn een school met de Bijbel als basis, medewerkers zijn christen en werken vanuit hun geloof. Ouders die voor onze school kiezen vinden het waardevol dat hun kind onderwijs krijgt dat aansluit bij de eigen levensovertuiging. Onze leerkrachten leveren daaraan als identiteitsdrager een belangrijke bijdrage. Kinderen, ouders en het team gaan positief en respectvol met elkaar om.

Wat onze school verder uniek maakt? De Driemaster biedt uiteraard kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Het vertrekpunt is steeds de vraag: wat stimuleert een kind bij het leren en wat belemmert hem of haar? Als we dat in kaart hebben, geven we iedere leerling onderwijs dat past bij de eigen talenten. We zijn een kleinschalige school en kunnen oog hebben voor iedere individuele leerling. Natuurlijk met volop aandacht voor sociale en creatieve vaardigheden! Het schoolklimaat is veilig en dat maken wij concreet met Kanjertraining.

Zullen we eens kennismaken? We nemen graag uitgebreid de tijd voor u en uw kind(eren).
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.