Op De Driemaster maken wij elk jaar een serie tijdens en m.b.t. de sinterklaasperiode. Daarnaast komen er ook andere video’s en series voorbij op ons YouTube-Kanaal.
Hieronder vindt u de linkjes naar de series van de afgelopen jaren.

2020
Josefien en Opa Job Draaien Door in de mini-Sinterklaasserie van 2020. Vanaf 16 november ontvangen zij 4 afleveringen lang gasten die aan het rad draaien en een prijsje kunnen winnen. Kijk elke maandag mee naar een nieuwe aflevering.
Playlist Sinterklaasserie 2020: Josefien en Opa Job Draaien Door

In de zomervakantie van 2020 zijn we verhuisd naar een tijdelijke locatie. Hier hebben we 5 verhuisvlogs over gemaakt en die waren in de laatste zomervakantieweek van 2020 voor de kinderen, ouders en andere kijkers te zien.
Playlist Verhuisvlogs zomer 2020

Tijdens de thuisonderwijs-weken van 2020 en de meivakantie hebben we een nieuwe serie gemaakt. Josefien en opa Job TV. Elke maandag, woensdag en vrijdag namen wij de kijkers mee in de belevenissen van Josefien en opa Job.
Playlist Serie 2020: Josefien en Opa Job TV

2019
Vanaf 30 oktober brengen wij 6 weken lang iedere woensdag ‘Oud en Nieuwbouwnieuws’ in ‘De Driemaster BoelEnVaart’ met Luuk Lariekoek en Bridget Babbelbox. Een scala aan deskundigen passeren de revue. Kijk en geniet mee!
Playlist Sinterklaasserie 2019: De Driemaster BoelEnVaart

2018
Op De Driemaster hebben we ook dit jaar weer een serie gemaakt. Tijdens ons nieuwe thema ‘Wij zijn kunstenaars’ hebben we ook een bijpassende serie gemaakt. De serie heet ‘Tussen kunst en niets’. Elke week komt er een nieuwe aflevering online. De kinderen kijken de serie met de leerkracht in de groep. De laatste aflevering was op woensdag 5 december 2018 😉 Veel kijkplezier!
Playlist Sinterklaasserie 2018: Tussen kunst en niets

2017
In 2017 hebben wij de serie ‘Pakketje kwijt’ gemaakt. Kijk en geniet met ons mee.
Playlist Sinterklaasserie 2017: Pakketje kwijt