10 jaar GPO-WN ; Vertrouwen

Peter Van de VeldeNieuwsberichten

Gister vierden we met elkaar het 10 jarig jubileum van GPO-WN.

In het ochtendprogramma begonnen we met een stil moment voor onze Vader en waren er interessante/inspirerende sprekers. Zo spraken Wilco van Rooijen (een bergbeklimmer) en Els van Dijk (directeur EH Amersfoort) en was er ruimte voor ontmoeting met elkaar.
In de middag werden we met de boot naar het forteiland IJmuiden gebracht.  Het team ging hard aan de slag met sportieve activiteiten zoals abseilen, het wagen van een 17 meter hoge sprong, pijl en boog  schieten en werden er verschillende teambuilding-opdrachten uitgevoerd.

De dag werd afgesloten door een geweldig optreden van Matthijs Vlaardingenbroek met aansluitend een heerlijk diner. We werden stil en zijn dankbaar voor 10 jaar GPO-WN !

10 jaar GPO-WN

Ik ben niet wat ik doe
Ik ben niet wat ik heb
Ik ben niet wat mensen over me zeggen
Ik ben Gods geliefde kind
Dat is wie ik ben
Niemand kan dat van me afnemen
Ik hoef me geen zorgen te maken
Ik hoef me niet te haasten
Ik kan Jezus vertrouwen
en Zijn liefde met
de wereld delen
Ik kan Jezus
vertrouwen
#hourofpower

Geschiedenis GPO-WN:
Van oudsher zijn er op tal van plaatsen gereformeerde basisscholen ontstaan. De meeste van deze scholen zijn in de jaren 90 gefuseerd in een aantal kleine organisaties in de provincies Noord-Holland, Zuid -Holland, Utrecht en Zeeland. Deze organisaties zijn begin 2007 gefuseerd in Gereformeerd Primair Onderwijs West-Nederland (GPO-WN). In 2011-2012 zijn de scholen van Almkerk en Hardinxveld-Giessendam aangesloten. Motieven voor al deze fusies waren: bundeling van krachten, identiteit- en kwaliteitsversterking, samen sterker; leren van en met elkaar!